Succesverhalen

Stichting Downsyndroom

Regina Lambrechts, directrice van stichting Downsyndroom werd getipt door Ad van Zutphen, directeur van Driessen, op de mogelijkheid om klussen te plaatsen op coronaklussen.nl.

Beide waren vrij praktische opdrachten: Een vertaalde test redigeren en een tekst over Downsyndroom en corona vertalen, wat in beide gevallen veel reacties opleverde.

Op dit moment wordt de eerste opdracht concreet al uitgevoerd: “We hebben een internationaal schrijven over Corona en Downsyndroom ontvangen. We willen graag de Nederlandse ouders ook deze informatie geven”. Regina krijgt telkens kleine stukken te zien en deze worden naar tevredenheid vertaald en geredigeerd. “De tekst vertalen is door 4 mensen opgepakt, ik heb de tekst in delen gesplitst, dan was het minder werk voor iedereen. Bij deze opdracht was tijd belangrijk omdat ik snel de gegevens aan onze achterban wil geven”.


Stichting Ctalents

Op jullie platform hebben wij de vraag 'Hoe kunnen wij de conversie op onze website verhogen' geplaatst. We hebben veel bezoekers op onze huidige website maar een lage conversie. Al snel kregen wij een enthousiaste reactie van een Marketing en Communicatie specialist. Binnen een dag kregen wij een uitgebreide mail met een aantal praktische en bruikbare tips waar wij direct mee aan de slag kunnen gaan. Hierdoor hopen we dat er meer mensen zich zullen aanmelden bij ons online aangezien we nu niet op pad kunnen gaan!

Stichting Ctalents heeft meerdere klussen uitgezet op coronaklussen.nl. “Voor ons heeft dit nu al veel opgeleverd, waarvoor onze dank! We hebben al veel enthousiaste reacties ontvangen”, aldus Claire van Steenbergen, event en communitymanager van Stichting Ctalents


Rob van den Hoven, eigenaar Rijschool Van den Hoven

“Via mijn vrouw werd ik getipt over het initiatief voor een Coronakrant en Coronaklussen van de Driessen Groep. Werkelijk een schitterend idee in tijden waar ondernemers elkaar het hardst nodig hebben”, aldus Rob.

Ik heb sinds 2012 een eigen Rijschool in Helmond en doe dit elke dag met veel liefde en plezier. Ik werk met voornamelijk jeugd (die mij ook jong houden) en in mijn beleving is er niks mooiers dan mensen dat rijbewijs bezorgen waar ze hun hele leven lang plezier van gaan hebben.

Ongeveer 80% van die leerlingen komen bij ons via mond op mond reclame, wat uiteraard de beste reclame is die je je maar kan wensen. Een enkele leerling via Facebook of Instagram en dan heb je natuurlijk ook nog mensen die gaan zoeken via het internet. Als je op internet gaat zoeken naar een rijschool dan zie je door de bomen het bos niet meer, terwijl wij mond op mond reclame en kwaliteit leveren belangrijker vinden voor onze exposure.

Nu anno maart 2020 breekt de Coronacrisis uit en heb ik als Rijschool helaas moeten besluiten om de deuren tijdelijk dicht te doen. Natuurlijk betekent dit voor ons een financiële strop, maar gezondheid boven alles!

Om na de Coronacrisis ook genoeg leerlingen aan te kunnen trekken, willen wij nu graag ook via onze website meer leerlingen aantrekken en heb ik een klus geplaatst op de pagina van Coronaklussen. Dankzij deze website heb ik nu contact kunnen leggen met een geïnteresseerde “klusser” en zijn de eerste stappen inmiddels gezet.