Over ons

De coronacrisis raakt ons allemaal. Maar iedereen op een andere manier. Mensen in vitale beroepen werken bijna dag en nacht, terwijl anderen thuis komen te zitten en zouden willen dat ze iets bij konden dragen. Driessen stelt daarom haar zelf ontwikkelde platform gratis voor Nederland beschikbaar. Op coronaklussen.nl plaats je een klus of neem je een klus aan. Klussen met de nadruk op zowel hart als mind. Bijvoorbeeld een getroffen horecaondernemer die wordt geholpen door een developer bij een nieuwe website, een social media expert die een sportschool helpt bij het opzetten van online-lessen of een leraar die thuiszittende kinderen instructie geeft via een livestream.

Driessen verdient op geen enkele wijze geld aan dit initiatief, ze stelt enkel mensen en organisaties in staat om met elkaar in contact te komen.

De afgelopen dagen kreeg ik vanuit verschillende kanalen vragen over wat we kunnen doen als er, zoals verwacht, meer mensen thuis komen te zitten door het Coronavirus. Er is genoeg te doen, maar hoe kunnen we ‘mens en werk’ verbinden en werkgeluk creëren, juist in crisistijd waarin dat niet vanzelfsprekend is. De crisis is iets nieuws en onbekends én raakt ons werkgevers allemaal. Dus laten we elkaar helpen daar waar het gaat.

Jeroen Driessen, CEO Driessen Groep

Coronaklussen.nl is een initiatief van Driessen. Kijk ook eens op Coronakrant.nl, een initiatief van Driessen Groep. Dit is een online ontmoetingsplek met columns, informatieve teksten, interviews, praktijkverhalen en -voorbeelden over de gevolgen van het coronavirus op Nederlandse werkgevers en ondernemers.